Deel dit artikel
-

Hillenaar Outdoor focust op digitale masten, gaat abrinetwerk verkopen

Hillenaar Outdoor slaat een nieuwe weg in, naar eigen zeggen als gevolg van de coronacrisis. Het bedrijf wil zich volledig richten op digitale reclamemasten langs snelwegen. Naast de twaalf huidige masten in het portfolio komen er op korte termijn vier bij.

Het medialandschap is veranderd, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. De vraag naar digitale masten is volgens hem ‘explosief gegroeid’.

Zijn bedrijf is op dit moment al met meerdere partijen in gesprek over de verkoop van het traditionele abrinetwerk. Zij worden gefaseerd verkocht aan andere exploitanten.

In respectievelijk Breda (langs de A58 en A16), Den Haag (A12) en Maastricht (A2) komen nieuwe digitale masten. Het totale portfolio van Hillenaar Outdoor omvat daarmee in de nabije toekomst 18 locaties. Deze bieden mogelijkheden voor beperkt bewegende en HTML5 campagnes en campagnes kunnen desgewenst ‘programmatic’ worden ingekocht, waardoor ‘er optimaal ingespeeld kan worden op relevantie en actualiteit.’

In eerste instantie kreeg ook Hillenaar eerder dit jaar te maken met forse reductie van het aantal campagnes. Al snel verschenen er weer ‘lichtpuntjes’ aan de horizon. Hillenaar doelt op specifieke branches die juist nu behoefte hadden aan veel extra communicatie. Webshops in uiteenlopende genres bijvoorbeeld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond