Deel dit artikel
-

Hoogvliet en Thuisbezorgd.nl gaan boodschappen aan huis bezorgen

Hoogvliet supermarkten en Thuisbezorgd.nl gaan samenwerken voor het bezorgen van boodschappen aan huis op dezelfde dag. Vanaf nu zijn de eerste twee Hoogvliet filialen beschikbaar via Thuisbezorgd.nl.

Klanten kunnen via Thuisbezorgd.nl kiezen uit een uitgebreide selectie uit het Hoogvliet assortiment, waaronder vers brood uit eigen bakkerij en verspakketten voor een gezonde, snelle maaltijd.

Klanten in Rotterdam en Leiden kunnen hun boodschappen vanaf nu bestellen via Thuisbezorgd.nl. De bezorging vindt plaats in een range van enkele kilometers van de winkels door bezorgers op e-bikes. De bezorgers zijn in dienst dus worden per uur betaald, bouwen vakantieuren en -geld op, rijden verzekerd rond en worden voorzien van materialen zoals de herkenbare oranje kleding en bezorgtas.

Hoogvliet is een supermarktketen met 71 winkels en e-commerce in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Bleiswijk.

Deel dit bericht

2 Reacties

Ro

Klopt het dat de folderaanbiedingen van Hoogvliet niet op de thuisbezorgd site aangeboden worden? Cruesli van deze week bijvoorbeeld?

Hoogvliet Debby

Dag Ro,

Dat klopt. De cruesli is deze week slecht 2,95 euro.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond