Deel dit artikel
-

Ook Horecava gaat hybride

De Horecava verrijkt haar 65e editie, van 11 tot 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal dus in aangepaste vorm fysiek én virtueel zijn.

De diverse kennissessies, het theaterprogramma en de productpresentaties ter plekke zijn online op horecava.nl te volgen. Daarnaast biedt Horecava de mogelijkheid om (virtueel) contact te leggen met exposanten.

De markt heeft aangeven het belangrijk te vinden dat de beurs juist in deze tijd door gaat, om van elkaar te leren en nieuwe kansen te ontdekken.

Uit onderzoek onder bezoekers van Horecava blijkt dat 92 procent van de respondenten verwacht naar de vakbeurs te komen als de juiste veiligheidsmaatregelen genomen zijn.

Daarom krijgt de Horecava een aangepaste indeling met bredere gangpaden, is er ‘crowdmanagement’ en zorgen diverse veiligheidsmaatregelen in het beursgebouw ervoor dat de 1,5-meter richtlijn kan worden gevolgd.

Wel wordt het aantal bezoekers beperkt om aan deze regelgeving te kunnen voldoen, waarbij men blijft streven naar een representatieve dwarsdoorsnede van alle segmenten en doelgroepen in de markt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond