Deel dit artikel
-

Hostingbedrijf Rackspace biedt ondersteuning voor cloudplatform van Microsoft

Rackspace biedt zijn Europese klanten vanaf heden ook ondersteuning voor het cloudplatform van Microsoft, waaronder Microsoft Hyper-V, System Center, Windows Server 2012 R2 en Windows Azure Pack. Daarmee is Rackspace tevens toegetreden als lid van het Microsoft Cloud OS Network.

Het nieuwe Microsoft-aanbod, dat duizenden virtuele machines kan schalen, biedt klanten een fysiek geïsoleerde cloudomgeving inclusief op hardware gebaseerde netwerkapparaten als firewalls, load balancers, toegewijde servers en zogenoemde hypervisors. Het Microsoft Private Cloud-aanbod wordt aangeboden met de 100 procent uptime-garantie SLA en de garantie dat defecte hardware binnen één uur vervangen wordt.

Het service delivery-model dat Rackspace gebruikt is flexibel opgezet, waardoor klanten de keuze hebben tussen het draaien van managed virtual-machines voor productie-omgevingen of unmanaged virtual-machines voor testen en ontwikkelen.

De support van de Microsoft Private Cloud aan klanten van het Europese datacenter is momenteel nog beperkt, namelijk alleen tijdens kantooruren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond