Deel dit artikel
-

Huawei opent partnerstore in Kalverstraat

Huawei opent vandaag samen met T-Mobile in Amsterdam de deuren van de eerste Huawei-partnerstore. De samenwerking betekent voor het Chinese bedrijf een primeur voor Europa.
 
De partnerstore op de Kalverstraat in hartje Amsterdam biedt Huawei de mogelijkheid om aan een breed publiek haar volledige productportfolio te laten zien. Klanten kunnen er een reeks van smartphones en de nieuwste wearables ‘ervaren’, zoals de Talkband B1 en B2 en de Watch.

Ook biedt de winkel ruimte om de bredere ‘always connected’-strategie van Huawei aan het publiek te tonen, met een uitgebreid assortiment van mobiele breedbandoplossingen als WiFi hotspots en WiFi voor in de auto. Op subtiele manier wordt verder verwezen naar het sponsorship van Huawei met Ajax.

KPN lanceert eind mei een nieuwe winkelformule aan de Lange Poten in Den Haag. Klanten kunnen er internetten, interactief televisie kijken en bellen. Om zogenoemde pleinen heen staan ‘smart walls’: schermen voorzien van infrarood- en Kinect-technologie die reageren op beweging van de bezoeker.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond