Deel dit artikel
-

Hyves voor vijftig plussers

Vijftigplusser.nl heeft haar portal omgebouwd tot de eerste ‘Hyves’ voor ouderen, zo laat de site vandaag weten.

Met persoonlijke profielen, eigen en gedeelde fotoboeken, een verjaardagskalender, vriendenoverzichten, clubs en groepen vormen, volle agenda’s, een eigen berichtenservice en veel persoonlijke artikelen, wil de site zijn doelgroep nog beter besienen.

De site heeft 15.000 zeer actieve leden. Oprichter Thijs van Halteren rekent in december op 100.000 bezoekers en 1 miljoen pageviews. "In Nederland wonen 5,3 miljoen 50 plussers, waarvan meer dan 60 procent toegang heeft tot het internet," zegt Van Halteren. "Dat zijn 3 miljoen gebruikers."

Lid worden van Vijftigplusser.nl is gratis. Om de site exclusief voor 50 plussers te houden is de minimum leeftijd voor leden 45 jaar.

Deel dit bericht

3 Reacties

Patrick

"Om de site exclusief voor 50 plussers te houden is de minimum leeftijd voor leden 45 jaar." Kan iemand mij dit uitleggen….?

Alexander

De stelling in dit nieuwsbericht is niet helemaal juist. Begin 2007 is er door http://www.seniorgids.nl het eerste sociaal netwerk voor senioren opgezet dat veel overeenkomsten had met Hyves. De kop van het persbericht destijds: ''?Hyves? voor senioren, het eerste sociale netwerk voor 50-plussers op internet. Met de enige chatbox waar men elkaar nog met U aanspreekt!  De claim van 50plussers is dus niet juist.

Gert

Heet nu alles Hyves? Seniorengids.nl is een gids, geen sociale gemeenschap in de zin van Hyves.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond