Deel dit artikel
-

IFA: Nieuwe Experia met Motion Eye camera

IFA is geen mobieltjeusbeurs, maar dat weerhield Sony er niet van om gisteren diverse nieuwe Xperia toestellen aan te kondigen.

Waaronder de Xperia XZ1 en de Xperia XZ1 Compact. Beide toestellen zijn voorzien van de vernieuwde Motion Eye camera, 3D scan-technologie, HDR-display voor de Xperia XZ1 en een premium luisterervaring met Hi-Res audio en verbeterde stereoluidsprekers.

De Motion Eye camera was reeds bekend van va Sony’s ‘α’ en Cyber-shot cameraserie. Met deze camera neem je super slow motion video’s op met 960 frames per seconde. Met Predictive Capture sla je – voordat je ook maar op de sluiterknop hebt gedrukt – automatisch beelden op en kun je alsnog een afgewogen keuze maken.

Met 3D Creator kun je 3D voorwerpen scannen. Voor de allereerste keer in een smartphone kun je volgens Sony nu binnen één minuut 3D scans van voorwerpen maken met vier verschillende scanmodi: hoofd scannen, gezicht scannen, eten scannen en vrij scannen. Je kunt je scan zelfs naar een 3D printer sturen zodat je er een gedenkwaardig aandenken van kunt maken.

De Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact zijn wereldwijd verkrijgbaar vanaf eind september 2017. De Xperia XZ1 voor 699 euro en de XZ1 Compact voor 599 euro.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond