Deel dit artikel
-

IFA: Samsung onthult volgende OLED gaming monitor

Samsung voegt de Odyssey OLED G8 (modelnaam G85SB) toe aan zijn Odyssey-lijn. De Odyssey OLED G8 is de eerste OLED-gaming monitor van Samsung. Het toestel is ultradun en heeft een schermformaat van 34 inch waarop volgens het bedrijf briljante helderheid van OLED wordt gecombineerd met Quantum Dot-technologie.

​De ultra-wide, QHD-resolutie (3.440 x 1.440) gaming monitor heeft een aspectratio van 21:9 met 100% kleurvolume en een DCI-99,3% kleurengamma. Het scherm is licht gekromd.

​De OLED monitor VESA DisplayHDR 400 is True Black-gecertificeerd, waardoor content er levensecht uitziet wat betreft kleur en contrast.

Het scherm functioneert als hub voor al je entertainment. Ook zonder verbinding met een PC of mobiel apparaat geeft de Odyssey OLED G8 toegang diensten als Amazon Prima, Netflix, YouTube en andern.

De standaard is in hoogte verstelbaar en de kantelfunctie zorgt voor ergonomische efficiëntie

​Om de game-ervaring verder te verbeteren is de Odyssey OLED G8 uitgerust met CoreSync en Core Lighting+. Deze verlichtingsfuncties aan de achterkant van het scherm zaten al in de Odyssey-lijn, maar zijn vernieuwd voor de Odyssey OLED G8. Door de kleuren op het scherm ook achter het scherm weer te geven, komen games nóg meer tot leven. Zoiets als Ambilight van Philips.

​De Odyssey OLED G8 is vanaf december in Nederland beschikbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond