Deel dit artikel
-

IFA: Sony lanceert Xperia 5

Sony heeft op IFA 2019 de Xperia 5 gepresenteerd, een compacte en iets minder krachtige uitvoering van de Xperia 1, die begin 2019 is uitgekomen.

Ook dit toestel heeft een scherm met een dunne rand aan de boven- en onderkant, waardoor een notch of cameragat ontbreekt.

De Xperia 5 brengt de 21:9 beeldverhouding naar een compact design. Dit CinemaWide 6,1 inch Full HD+ OLED scherm is uitgerust met de technologie van Sony BRAVIA Tv’s. Zo is de X1 For Mobile Engine geïntegreerd die HDR (High Dynamic Range) remasteringtechnologie gebruikt voor meer contrast, kleur en helderheid.

De behuizing van de Xperia 5 is van metaal, en niet van glas zoals bij de Xperia 1. Dat betekent dus ook niet draadloos opladen opnieuw.

Andere eigenschappen: Een geïntegreerd camerasysteem met drie lenzen voor elke denkbare situatie en lichtomstandigheid: een 16-mm-lens voor groothoek foto’s, een all-round 26-mm-lens en een 52-mm-lens voor portret- en tele foto’s.

De onlangs gelanceerde Xperia 1 was ‘s werelds eerste smartphone met Eye Autofocus en ook dit compacte toestel is voorzien van deze innovatie. Met deze functie worden de ogen van objecten automatisch, zeer precies en betrouwbaar gevolgd. De gebruiker kan zich volledig concentreren op de productie in plaats van het scherpstellen van de lens.

Consumenten die de Xperia 5 bestellen ontvangen de Sony WF-1000XM3 Wireless Noise Cancelling in-ear headphone ter waarde van 249 gratis. Deze actie loopt van 9 september tot en met 3 november 2019.
·

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond