Deel dit artikel
-

Igor Milder naar Talpa Connect

Talpa Connect krijgt Igor Milder als directeur. Milder is de voormalige CEO van LBi Lost Boys. Twee jaar geleden richtte hij met een partner Open Industries op in Utrecht. Talpa Connect maakt deel uit van Talpa Media en omvat de afdelingen Branded Content, Digital en Data.

Igor Milder (42) verkocht in 2005 zijn bedrijf Inpact aan het beursgenoteerde LBi Lostboys. Hij had Inpact vijf jaar eerder samen met een partner opgericht en uitgebouwd tot een fullservice online marketing bureau met vijftig medewerkers. Bij Lost Boys klom Milder op van lid van het Management team via Managing Director NL tot Chief Executive Officer. In 2011 nam hij er afscheid om Open Industries te beginnen, een onderneming die investeert in jonge, maatschappelijk bewogen startups en deze bedrijven verder begeleidt.

De nieuwe afdeling Talpa Connect bestaat uit de onderdelen Branded Content, Digital, Data en Techniek. Bij Branded Content wordt de sponsoring van Talpa-formats binnen Nederland georganiseerd. Digital ontwikkelt nieuwe mogelijkheden en digitale applicaties en begeleidt bovendien de implementatie daarvan. Bij Data wordt de wereldwijd verkregen data geordend en omgezet in informatie voor zowel intern gebruik als externe exploitatie.

Met Talpa Connect meent Talpa goed gepositioneerd te zijn om ook in het digitale domein een rol van betekenis te blijven spelen. De kernstrategie van het bedrijf blijft volgens Talpa ongewijzigd: Talpa ontwikkelt ‘unieke content’ die in Nederland wordt getest op de diverse platformen om vervolgens internationaal te worden geëxploiteerd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Paul Iwan Milder

Lost Boys

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond