Deel dit artikel
-

Influencer marketing expert Content Icons naar Ace

Influencer marketing bureau Content Icons is vanaf vandaag onderdeel van Ace. Met de toetreding van Content Icons versterkt Ace naar eigen zeggen haar positie in het jongerendomein.

Content Icons claimt een kwalitatief netwerk van talenten die hun eigen gemeenschap bedienen. Dit stelt merken in staat om zich te mengen in jongere doelgroepen. Content Icons is het twaalfde label van de bureaugroep.

Content Icons is opgericht door Sara Rottenberg en groeide de afgelopen jaren uit tot een van de bureaus op het gebied van influencer marketing in de Benelux. Het bureau werkt voor merken als Dior, Zalando en Coca-Cola en heeft influencers in verschillende domeinen, zoals fashion, sport, gaming en entertainment.

Content Icons vertegenwoordigt diverse talenten exclusief, waaronder Rianne Meijer, Jutta Leerdam, Stefan de Vries, Hanwe Chang en Romee Strijd. Onlangs lanceerde het bureau samen met Bram Krikke een eigen chips merk ‘Krikkies’.

Volgens Sara Rottenberg staat influencer marketing nog in de kinderschoenen. ‘De wereldwijde markt is in de afgelopen acht jaar gegroeid van 200 miljoen tot 10 miljard omzet. Er is in deze jonge wereld nog veel professioneel terrein te winnen. Ik zie onze talenten als creators. Door hen vanaf de start in het proces te betrekken ontstaan er authentieke campagnes voor merken. Door het samengaan met Ace, kunnen wij de potentie van deze talent-first benadering nog meer benutten.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond