Deel dit artikel
-

Infographic: beter thuiswerken dankzij glasvezel

Vijf op de tien Nederlanders met een internetverbinding via glasvezel kunnen veel beter thuiswerken en/of hebben minder frustraties over hun internet sinds ze een glasvezelverbinding hebben. Dat blijkt uit een enquête die onderzoeksbureau Kien in opdracht van KPN heeft gehouden ter gelegenheid van de 3 miljoenste glasvezelaansluiting die het bedrijf afgelopen week heeft aangelegd.

Ruim de helft van de Nederlanders met een glasvezelverbinding zit liever een dag zonder koffie dan een dag zonder glasvezel.

In totaal zijn nu 3,9 miljoen van de circa 8 miljoen Nederlandse adressen op glasvezel aangesloten. Tot en met 2026 komen daar via KPN nog eens ruim 3 miljoen aansluitingen bij, waardoor 80% van de Nederlandse huishoudens over vijf jaar over razendsnel internet van KPN beschikt.

Deel dit bericht

2 Reacties

bert

Wij van WC eend? 4G is op veel plekken minstens zo goed en stuk goedkoper. Ben nu drie jaar met hele gezin over op 4G na jaren glas, toen KPN het overnam en instap belachelijke slechte 50down/5up maakte zijn we vertrokken. Nu 100/40 voor 25€.en het kan mee in auto of op vakantie, nooit meer brakke vakantieparkwifi.

bert

Wat KPN wél goed doet: DVBT2, gratis nl 1-2-3 in full HD door de ether, en met een raspberry pi in heel huisnetwerk te streamen. Kosten per maand: 0€ Heb je toch basis TV bij je onbeperkt internet/bellen bundel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond