Deel dit artikel
-

Infographic: DELTA de snelst bereikbare helpdesk

Als je een vraag hebt over je internetabonnement en je naar de klantenservice van je provider belt, wil je graag snel geholpen worden. Sinds 2018 doet ProviderCheck.nl, een onafhankelijke online vergelijker van internetabonnementen, jaarlijks een veldonderzoek naar de bereikbaarheid van de internetproviders in Nederland. Vorig jaar was Online.nl de winnaar van het onderzoek, maar bij welke provider word je dit jaar het snelste geholpen?

In oktober 2023 zijn de providers 20 keer gebeld met vier verschillende vragen. Er werd dus voor elke vraag vijf keer gebeld. Vervolgens is de gemiddelde tijd genoteerd waarin er in de wacht is gestaan.

DELTA heeft zich flink verbeterd, want namen zij in 2022 nog een 9e plaats in, zijn zij nu de winnaar van dit onderzoek. Met een gemiddelde wachttijd van 2 minuten en 22 seconden neemt DELTA het snelst de telefoon op. Het gat met de nummer twee Caiway is heel klein, daar was de gemiddelde wachttijd maar 2 minuten en 44 seconden. Op de derde plaats is Odido geëindigd met een gemiddelde wachttijd van 4 minuten en 10 seconden.

Het langst stond ProviderCheck.nl bij Budget Alles-in-1 in de wacht, met een gemiddelde wachttijd van 13 minuten en 53 seconden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond