Deel dit artikel
-

Infographic: het ideale profiel op LinkedIn

Je aanwezigheid op LinkedIn is belangrijk. Het is immers de openbare Rolodex van internet en de ideale manier om met nieuwe klanten in contact te komen. Maximize Social Business noemt 17 elementen die in elk geval in je profiel moeten voorkomen. Zo is het verstandig om al je voorgaande banen te vermelden. Een opsomming van al je projecten is ook niet verkeerd.

Deel dit bericht

9 Reacties

Gijs Vroom

@Jake

Dank voor deze boeiende bijdrage.

Jens

@Gijs,

Ach, vier regels tekst en een infographic die al maanden circuleert op het internet, dát is pas boeiend. Flauwe reactie.

Jos

Jens, ik kende hem nog niet en met mij vele anderen, zoals te zien is aan de hoeveelheid tweets.

Sytse

Ik denk dat Jake bedoelt dat het tegenvalt dat Emerce geen nieuws brengt en gewoon iets ouds heeft gekopieerd

Gijs Vroom

@Sytse Dat kan zijn, maar wij vinden het de moeite waard om deze infographic te brengen omdat het voor óns iets toevoegt. Wij hebben publiek wat deels overlapt, maar zeker ook een ander publiek, die mogelijk deze informatie op prijs stelt. Het is overigens een Infographic die FW ook overgenomen heeft van een andere site. Hadden zij dat dan ook niet mogen doen omdat het niet nieuw is?
Voor het andere nieuws geldt hetzelfde. Soms brengen we nieuws wat op een andere plek ook al te lezen is geweest. Uiteraard willen we dat de tijd ertussen zo kort mogelijk is. Maar stel het is 3 dagen geleden. Moeten we dat dan ook niet brengen? Ik denk het niet.

John

Waardevolle post. Voor mij is dit geen harde nieuws (waar emerce ook sterk in is) maar zgn zachte nieuws. Ik kreeg deze via facebook en check dan toch even. Bovenstaande reacties vind ik typische azijnpisgedrag.If you don’t like it, move on

Tom

Bedankt voor dit boeiende artikel!

Nick K.

Vet! Mooie infographic.

Laatst kwam ik ook al zo’n mooie infographic tegen op:

http://www.ucare.be/blogs/1/5fcn9i-de-26-sollicitatietips-die-iedereen-moet-weten

Persoonlijk vind ik dit echt een sterke manier van informatie weergeven.

gr. Nick

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond