Deel dit artikel
-

Infographic: Singles zijn datemoe door corona

Meer activiteit, meer matches en meer gechat: zo zag het begin van het zelf isolement eruit op datingapps. Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. De stemming? Die is inmiddels verdeeld. Veel singles gingen van enthousiast naar ‘date-moe’, zo blijkt uit een onderzoek van datingapp The Inner Circle.

Bijna de helft van de singles geeft aan dat het virus en de maatregelen een negatief effect hebben op hun liefdesleven. 67 procent van de singles ziet daten nu niet meer als prioriteit, maar als moeilijk, zinloos, onbelangrijk of zelfs onmogelijk. Afspreken kan toch niet en haast is er ook niet bij (foto Pixabay).

Deel dit bericht

2 Reacties

Blockchainkiller

Heb ook eens een kijkje genomen op badoo en tinder maar damn.

Wat een bijelkaar geraapt zooitje genetisch afval, patserige wijven die pronken met flessen champagne, tattoo’s en goedkope economy class auto’s. Als je het echt “voorelkaar” had, hoef je niet te probken omdat het dan normaal voor je is….. Allemaal fakers dus!

Bij de mannen heb ik niet gekeken, geen interesse in. Maar ik hoor wel eens verhalen dat er nogal wat d*ckpics worden verstuurd zonder waarschuwing of aankondiging vooraf.

Dus ik begrijp wel dat “mensen” date moe zijn ja…. Wat heb ik eraan gehad? Niks, enkel dat ik nu af en toe berichtjes krijg van een of andere vrouw die niet snapt dat nee, ook echt nee is! Hier leg ik wel “logs” van aan natuurlijk!

Bedankt tinder! Bedankt badoo!

Peter

Oh en dan zijn er ook gewoon die via badoo afspreken ?

hier in onze woonplaats woont een h**r die in een verzorgingshuis werkt en toch met kerels afspreekt en dan zeker geen 1,5 meter afstand houdt!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond