Deel dit artikel
-

ING, Europcar, KVK, Eneco en Pathé maken kans op Dutch Search Awards

Onder andere ING, Europcar, KVK, Eneco, Pathé en NS maken in samenwerking met digital agencies zoals Adwise, Dept, Happy Idiots, Merkle en Reprise kans op een Dutch Search Award.​ ​

Bureaus, merken en professionals hebben dit jaar een record aantal cases ingezonden. In totaal zijn er 97 cases genomineerd, verdeeld over 16 verschillende categorieën.

Net als voorgaande edities, zal ook dit jaar het publiek een stem krijgen in de awards voor ‘beste agency’, ‘beste in-house team’, ‘beste software & tool’ en ‘beste consultant’. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op deze categorieën via ​de website van de Dutch Search Awards.​ Er kan gestemd worden tot 14 november. Op de avond zelf kan er weer gestemd worden op de Grote Prijs.

De onderscheidingen in de search-industrie worden dit jaar uitgereikt door televisiepresentatrice ​Shelly Sterk. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de live-uitreiking in gala thema op 12 december in DeFabrique in Utrecht. Het complete programma zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond