Deel dit artikel
-

ING gaat Belgen helpen met internetbankieren

ING België gaat in 235 grote kantoren een speciale internetruimte bouwen, waar klanten kunnen leren bankieren via internet en smartphone.

Nog deze zomer wordt begonnen met de verbouwing die drie tot vier jaar gaat duren. ING België investeert een half miljoen euro per kantoor, in totaal gaat het om een bedrag van 120 miljoen euro. In elk kantoor zullen bankmedewerkers klanten begeleiden.

ING hoopt met deze aanpak de concurrentie met meer traditionele banken aan te gaan, zoals KBC, BNPP Fortis en de nieuwe staatsbank Dexia Bank België.

De aanpak is opmerkelijk aangezien België reeds 7,4 miljoen gebruikers van internetbankieren kent, een fors deel van zijn circa 11 miljoen inwoners.

Deel dit bericht

5 Reacties

Fons Tuinstra

Dat is wel dik lachen na alle fiasco’s van de ING in Nederland

nils

arme belgen

Bijdehans

120 miljoen euro voor een paar onzin-kantoren onder de huidige economische omstandigheden? Ze kunnen beter investeren in hun Nederlandse serverpark, dat schijnt niet helemaal optimaal te werken…

Oli4B

Dacht dat die belgen ING aan het helpen waren 🙂

Carla van den Berg / CBTravelconsultancy

Hebben ze geld teveel bij de ING? Lijkt me redelijk geld over de balk gooien als in Belgie reeds 3/4 van de mensheid internet bankiert.
En ze doen er ook nog eens 3-4 jaar over! Nou dan is iedereen in Belgie echt wel aan het internet bankieren gewend en gaat er niemand daarvoor nog naar de bank toe..
(Overigens ziet het ontwerp er wel mooi uit)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond