Deel dit artikel
-

Innovaties voor ‘the last mile’ op Emerce eFulfilment & Logistics

Een volgende generatie bedrijven meldt zich in de wereld van fulfilment en logistiek. Met nieuwe innovatieve ideeën en een andere kijk op logistiek en fulfilment brengen ze de  gevestigde logistieke orde aan het wankelen. Op Emerce eFulfilment & Logistics in Utrecht (13 oktober) maak je kennis met enkele van deze bedrijven.

Op het gebied van last mile bezorging is er de laatste tijd veel beweging. Startups, maar ook kapitaalkrachtige bestaande partijen, zoals Amazon en Google begeven zich op de markt van pakketbezorging. UberRUSH, Redjepakketje, Pickthisup en Trunkrs zijn enkele van de voorbeelden.

Arjen van der Zee is oprichter van PickThisUp, een online platform dat vaste ritten van automobilisten combineert met de bezorging van grote of zware pakketten. Het idee voor deze ‘sociale logistiek’ ontstond toen Van der Zee zelf nog als consultant werkte en veel onderweg was. PickThisUp wil uitgroeien tot een internationaal netwerk.

Op Emerce eFulfilment staat ook de winnaar van de Logistieke Webshop van het Jaar. Omoda, My Micro Group en Nespresso zijn de genomineerden. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond