Deel dit artikel
-

Inschrijving DDMA Customer Data Awards 2023 geopend

Op 30 november tijdens DDMA Next worden voor de zeventiende keer de DDMA Customer Data Awards uitgereikt. De organisaties die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol toepassen, vallen in de prijzen. Organisaties kunnen vanaf vandaag een case indienen.

De cases worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op onder meer rendement, strategische verankering in de organisatie en de impact van het datagebruik op klanten. De winnaars volgen in de voetsporen van onder meer Rabobank, Vattenfall, HEMA, ANWB, KPN, ING en WNF. Naast de bovengenoemde categorieën wordt er dit jaar wederom gestemd voor de publieksprijs.

Dit jaar introduceert de organisatie twee nieuwe prijscategorieën. In de categorie Enterprise (geschikt voor organisaties met een omzet van 100 miljoen euro of meer) laten zien hoe zij data en analytics binnen hun gehele bedrijfsvoering hebben geïmplementeerd. Hetzelfde kunnen organisaties met lagere omzetten in de categorie SME (geschikt voor organisaties met een jaarlijkse omzet van minder dan 100 miljoen euro). Daarnaast wordt uit alle genomineerden van deze categorieën gestemd voor de publieksprijs.

Tot slot kunnen organisaties (van elke omzetgrootte) een case indienen voor de Data Challenger Award, geschikt voor organisaties die het gebruik van data hebben toegepast op een specifieke uitdaging of onderdeel binnen hun organisatie.

Het verloop van de Awards vindt dit jaar net even anders plaats dan gebruikelijk en is verdeeld over twee evenementen: een online talkshow (7 november) én de uitreiking op DDMA Next (30 november). Tijdens de online talkshow lichten de genomineerden in de categorie Enterprise en SME uitgebreid hun case toe.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond