Deel dit artikel
-

Inschrijving DDMA E-mail Awards geopend

De inschrijving voor de Beste E-mail Campagne, E-mail Professional van het Jaar en de Battle of the Agencies als onderdeel van de DDMA Email Summit is vandaag geopend. Early-bird tickets voor de Email Summit zijn ook vanaf vandaag te koop.

Bij de beoordeling van de inzendingen kijkt de jury naar creativiteit, effectiviteit, klantgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid en integratie met andere kanalen en campagnes.

De vakjury bestaat uit e-mailspecialisten en oud-winnaars: Marjolein Kleiberg (TUI Group), Saartje de Wit (Scape Digital), Marc Borgers (100%driven), Ruben Zanting-Božić (DPG Media), Martin Boschhuizen (Boschhuizen Marketingadvies), Lonieke Schepers (Wereld Natuur Fonds) en juryvoorzitter Frans Reichardt (De Klantenluisteraar).

De inschrijfperiode voor de Beste E-mail Campagne sluit op maandag 14 juni. Iemand aandragen voor de E-mail Professional van het Jaar kan op 3 juni voor het laatst.

Afgelopen jaar bleek uit de ingediende cases dat e-mail een cruciale rol speelt binnen de klantstrategie van organisaties. Met de effectieve Post Purchase-campagne liet Hans Anders andere genomineerden KARWEI en bol.com achter zich. Lonieke Schepers van Drukwerkdeal.nl (inmiddels werkzaam bij Wereld Natuur Fonds) werd mede door haar drive om relevant te zijn voor klanten verkozen tot E-mail Professional van het jaar.

DDMA Email Awards | 30 september | De Kromhouthal Amsterdam

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond