Deel dit artikel
-

Inschrijving voor de Innovation Awards 2014 van start

Accenture start vandaag de inschrijving voor de Innovation Awards 2014. De Accenture Innovation Awards worden dit jaar voor de achtste keer op rij toegekend in Nederland aan de meest innovatieve producten, diensten of concepten in 10 industrieën en een overkoepelende categorie voor duurzaamheid.

Initiatieven jonger dan drie jaar en gelanceerd op de Nederlandse markt kunnen meedoen aan de competitie. Accenture heeft de Innovation Awards naar eigen zeggen in het leven geroepen om uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatie zichtbaar te maken, organisaties te verbinden en om innovatie in Nederland verder te stimuleren.

Dit jaar ontvangen de tien industriewinnaars wederom een blauwe tulp. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt per industrie de deelnemende initiatieven op vernieuwing, succes en potentieel. Naast het uitreiken van de blauwe tulpen, beloont Accenture het meest invloedrijke duurzame initiatief met de ‘groene tulp’. Alle deelnemers kunnen aangeven of hun inzending een duurzaam aspect bevat en rekening houdt met de impact op het milieu.

Ook wordt, in samenwerking met het zakenblad Management Team, een zakelijke onderscheiding (Innovator of the Year Award) uitgereikt aan een persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland. Rob van Leen, Chief Innovation Officer bij DSM, sleepte de award afgelopen jaar in de wacht voor zijn bijdrage aan de verdubbeling van de snelheid van innovatie binnen DSM sinds 2006.

Naast het beoordelen van de deelnemende initiatieven door een vakjury heeft ook het publiek een stem. Het publiek bepaalt wie de winnaar wordt van de publieksprijs. Vanaf medio mei kan eenieder stemmen op de deelnemende initiatieven. Stemmen kan vanaf www.innovation-awards.nl via een stemformulier of via social media (Twitter, Facebook of LinkedIn).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond