Deel dit artikel
-

Inschrijving uitreiking Dutch Interactive Awards is open

Bijna 300 cases werden ingezonden en 84 ontvingen een nominatie die ze aan twee dozijn juryleden presenteerden. Op 3 november worden de winnaars van de Dutch Interactive Awards bekend. De inschrijving voor de uitreikingsshow is nu open.

Iedereen met interesse voor het beste werk van Nederlandse digital agencies blokkeert die dinsdag tussen 15:30 tot 17:30 uur zijn agenda. Dan zenden we live de uitreiking van de elfde editie van de Dutch Interactive Awards uit. Emerce organiseert dit jaarlijks samen met Dutch Digital Agencies.

Ook worden de winnaars van de DIA Pro’s bekendgemaakt, dé volgens vakgenoten meest aansprekende toppers op het gebied van Design en Tech.

De onderdelen van het feest worden aan elkaar gepraat door sterhost Gerrit Heijkoop onder het toeziend oog van sterrencast van bureaus én opdrachtgevers die ertoe doen. Van hen kun je flitsende winnaarsspeeches en cases verwachten die speciaal worden uitgelicht in video.

De show is het resultaat van een juryronde die eerder per videoverbinding plaatsvond. Op 11 september presenteerden de 84 kanshebbers in 15 rubrieken hun werk aan de vakjury’s.

Gratis inschrijven voor de awardshow van de DIA 2020 doe je hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond