Deel dit artikel
-

Inschrijvingen geopend voor Mobility Lab 2020

Ondernemers met een vernieuwend mobiliteitsidee kunnen hun startup vanaf nu aanmelden voor Mobility Lab 2020. Daarmee gaat het vervolg op drie succesvolle edities van het startup-programma van start. Bekende deelnemers van eerdere edities zijn Felyx, Amber en Juuve.

Mobility Lab begeleidt startups in een programma van negen maanden. Niet iedere deelnemer krijgt automatisch een eerste klant toegewezen. Startups krijgen in het programma van negen maanden ondersteuning op allerlei fronten en dat moet vervolgens leiden tot een pilot. Tot de ondersteuning behoort advies op juridisch en financieel gebied, maar ook op het gebied van PR, marketing en communicatie. Verder kunnen startups in aanmerking komen voor een lening van 25.000 euro.

Ondernemers moeten met hun startup ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en Mobility Lab geeft de voorkeur aan teams van minstens twee personen. De startup moet zich richten op smart mobility, duurzaamheid, infrastructuur of logistiek.

Na een selectiedag worden er op 12 maart vijftien deelnemers geselecteerd voor Mobility Lab 2020.

De pilots vinden plaats in de regio’s Rotterdam, Noord-Brabant en Limburg. Eerder ontstonden er vanuit Mobility Lab al pilots bij diverse gemeenten, Ahoy, de Efteling, Eindhoven Airport en het Havenbedrijf Rotterdam.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond