Deel dit artikel
-

Installatiebedrijf Feenstra waarschuwt voor malafide naamgenoot

Het bekende installatiebedrijf Feenstra waarschuwt voor een naamgenoot die ‘nietsvermoedende klanten voor grote bedragen heeft opgelicht’. Behalve de naam heeft de loodgieter een logo dat erg op dat van Feenstra lijkt. Gedupeerden denken dat ze te maken hebben met Feenstra, dat juridische acties overweegt.

De loodgieter verricht wel normale reparaties, maar verzwijgt kosten, en confronteert klanten achteraf met hoge rekeningen, waarbij facturen niet worden verzonden. ‘Dit bedrijf maakt kennelijk misbruik van het vertrouwen dat mensen hebben in onze goede naam,’ waarschuwt de ‘echte’ Feenstra.

De site van loodgieter Feenstra, die rond mei in het leven werd geroepen, is inmiddels uit de lucht gehaald, maar staat de opvolger alweer live, op een ander adres, met dezelfde servicenummers.

Begin 2021 opereerde het eenmansbedrijf uit Breukelen ook al eens onder de naam Feenstra Erkende Slotenmaker. Ook hier werden rekeningen tot 1100 euro gepresenteerd.

Het administratieve adres van de nieuwe site verwijst naar een kozijnenwebsite waarvan het adres ook al eens is gebruikt bij oplichting met SLOTENMAKER VEERKRACHT 24/7.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwde in februari nog voor de malafide praktijken van partijen die zich voordoen als slotenmakers en heeft Google verzocht om online advertenties van onbetrouwbare partijen te verwijderen.

Foto Pixabay

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond