Deel dit artikel
-

Intracto Group vormt commerciële organisatie met Hans Maltha als CCO

Hans Maltha, de oprichter van het Rotterdamse agency Burst dat vorig jaar toetrad tot de Intracto Group, zal samen met zijn collega’s uit de groep starten aan de volgende fase van het project: het voorbereiden op een gezamenlijke marktbenadering.

Het Belgisch-Nederlandse Intracto Group is afgelopen twee jaar via overnames uitgegroeid tot een groep met 1.400 man. Het plan is om vanuit een aantal zogeheten campussen de omringende regio’s te bedienen. Dat zijn Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Herentals, Brussel, Gent en Antwerpen.

In de afgelopen twee weken kondigden CEO Pieter Janssens nog de overnames aan van Codezilla, Zoekhelden en Orangedotcom.

Hans Maltha: “Actief zijn via meerdere proposities en merken zoals vandaag is een loutere tussenfase waarin we zitten. We stellen onze klant voorop, en die is steeds vaker op zoek naar een end-to-end partner. Dat bedrijf zijn we aan het bouwen. Via één commercial offering, één sterk merk, één sterk team. We kijken er enorm naar uit om die volgende fase in te gaan”.

De nieuwe CCO was tot voor kort actief als managing director van Campus Rotterdam in de groep. Die verantwoordelijkheid komt nu terecht bij Jorg Verweij, CEO bij We Are You tot de overname.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond