Deel dit artikel
-

Intracto neemt Adagio over

Intracto, de groep waaronder ook Nederlandse bureaus ezCompany en Have A Nice Day vallen, neemt de specialist in marketingautomation Adagio over.

Dat maakte het bedrijf uit Antwerpen, met kantoor in Den Bosch, gisterenmiddag bekend.

Het team van Adagio bestaat uit vijftig experts met specialisaties in onder andere Salesforce, Adobe en Oracle Eloqua vormt een aanvulling op het huidige marketingautomationaanbod van Intracto zelf.

Adagio zegt in een persbericht: “Lucas Decuypere en Ben Van Gorp, oprichters van Adagio: “Met Intracto naast ons zijn we het referentiebureau als het aankomt op omnichannelmarketing. Dat we beide een stevige basis hebben in zowel België als Nederland is een extra voordeel.”

Voor Intracto is dit de vierde overname van dit jaar. In januari kocht het de Belgische bureaus Luon en Raak en in maart de Nederlandse Drupal-specialist ezCompany.

Eind december 2018 stapte investeerder Waterland in Intracto om samen een buy & build-strategie uit te voeren. De investeerder herhaalt hiermee het proces dat bij TamTam uit Delft begon in 2015. Die investering leidde tot de creatie van een bureaunetwerk dat nu bekend staat onder de naam Dept. Dat begon onlangs aan zijn Amerikaanse expansie. Of en, zo ja, welke link er tussen Intracto en Dept wordt gelegd is in deze fase niet duidelijk.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond