Investeerder Vortex neemt belang in Iceleads

Vortex Capital Partners neemt een belang in online marketingbedrijf Iceleads voor drie miljoen euro.

Het geld van de jonge investeerder is bedoeld om Iceleads’ diensten internationaler op de markt aan te bieden. In Londen en Amerika moeten voor de zomer nog lokale verkoopkantoren zijn geopend, weet Het Financieele Dagblad.

Vortex heeft een belang van minimaal twintig procent.

De technologie van Iceleads zorgt ervoor dat consumenten die op de site van een fabrikant komen, om zich op producten te oriënteren, direct worden doorgestuurd naar een landingspagina van een webwinkel die het gewenste item verkoopt. De klant gaat als het ware uit het magazijn van de fabriek, met het product in zijn hand, direct naar de kassa van een winkel om te betalen. Geen tussenstappen.

Tot de gebruikers van de diensten van Iceleads behoren onder meer Coolblue, Alternate, Redcoon, JBL en OTTO. Betalende klanten zijn de fabrikanten die via deze retailers een direct link met de consument krijgen. Onder hen:Intel, Lenovo, HP, Bose en Bébé Confort.

Vortex Capital Partners werd in 2012 opgericht door Evert Jan de Groot. Tot de adviseurs behoort onder andere Jan-Joost Rueb.

Foto: darkday (cc)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug