Deel dit artikel
-

iRobot introduceert 2-in-1 robotstofzuiger en dweilrobot

iRobot introduceert de Roomba Combo j7+, een geavanceerde robotstofzuiger en dweilrobot op de markt samen met de iRobot OS 5.0-updates.

De Roomba Combo j7+ is ontworpen voor drukke huishoudens die beschikken over tapijt, vloerkleden en harde vloeren, en voor mensen die een robotstofzuiger willen die ook kan dweilen, stelt iRobot.

De robot onderscheidt zich van andere robots door te stofzuigen en te dweilen in één schoonmaakbeurt. Dit is mogelijk dankzij een volledig intrekbare dweilpad die zichzelf naar de bovenkant van de robot tilt wanneer de robot tapijt en vloerkleden detecteert, waardoor natte plekken volledig worden voorkomen.

De Roomba Combo j7+ herkent meer dan 80 veelvoorkomende objecten, waardoor de robot op commando meer specifieke plekken kan schoonmaken, zoals rond de kattenbak, het toilet, de vaatwasser en meer.

Het stelt de robot ook in staat om dingen waarover je kunt struikelen zoals snoeren, kleding, schoenen, sokken, rugzakken, voerbakken, speelgoed en afval te detecteren en te vermijden.

Om het schoonmaken nog gemakkelijker te maken, kunnen gebruikers de robot koppelen aan een spraakassistent en vragen of de robot specifieke kamers of plekken in je huis schoonmaakt. De Roomba Combo j7+ begrijpt ongeveer 600 spraakcommando’s.

De Roomba Combo j7+ met Clean Base Automatic Dirt Disposal kost 999 euro en is vanaf 4 oktober verkrijgbaar via irobot.nl en zal per 7 oktober te koop zijn bij Coolblue. De Roomba Combo j7 is ook verkrijgbaar zonder Clean Base Automatic Dirt Disposal en kost 799 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond