Deel dit artikel
-

Johan van Mil CEO Dialogue Company

Johan van Mil, directeur en oprichter van Mailmedia, is CEO geworden van Dialogue Company, de holding waaronder naast Mailmedia tevens Veritate Nederland, Tripolis Solutions en AcceptEmail vallen. Dialogue Company, de nieuwe concernnaam, is nu volledig eigenaar van Mailmedia en telt daarmee 47 medewerkers.

Van Mil volgt in zijn nieuwe functie Kees Zegers op, die zich zal gaan toeleggen op strategieontwikkeling, fusies en overnames. Van Mil houdt overigens voorlopig de dagelijkse leiding over Mailmedia.

Van Mil in een reactie aan Emerce: “Hiermee is voor onze klanten de cirkel rond. We hebben de adresbestanden en de mobiele nummers, bieden de software en technologie,  verzorgen en versturen de mailings, met daaraan gekoppeld een directe betalingsmethode. Veritate verzorgt advies en implementatie van de software.”

Maar is er wel sprake van een dialoog bij direct e-mail? Volgens Van Mil wel. “Het gaat zeker verder dan permission marketing en gepersonaliseerde nieuwsbrieven. We willen steeds meer inspelen op de wensen van de klant, bijvoorbeeld door het aanpassen van het tijdstip waarop de mail wordt verstuurd  – zodat deze zo actueel mogelijk kan zijn – of door het doen van zeer gerichte aanbiedingen. Als iemand twee keer de nieuwsbrief van NRC heeft gelezen, bieden wij hem een abonnement aan. En als hij daar niet op ingaat, krijgt hij na een week een sms.”

De samenwerking tussen Mailmedia en Veritate bestond al. Veritate een belang van 51 procent in Mailmedia en heeft dat uitgebreid naar 100 procent. De bedrijven Tripolis Solutions en AcceptEmail waren al volledige dochters van Veritate. De vier ondernemingen worden nu samengevoegd onder één bedrijfsnaam, die van de houdstermaatschappij: Dialogue Company. De bedrijven delen een pand.

Dialogue Company verstuurt jaarlijks 350 miljoen e-mails en beschikt over 4 miljoen mailadressen en 1 miljoen mobiele telefoonnummers.

Deel dit bericht

2 Reacties

Robert Bruil

Leuk Johan ! Gefeliciteerd.

Hans de Rooij

Het zat er een keer aan te komen natuurlijk.Gefeliciteerd Johan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond