Deel dit artikel
-

John Meulemans vertrekt bij Endeavour

Strategy Director John Meulemans vertrekt bij digitaal marketingbureau Endeavour. Hij zoekt nieuwe uitdaging in het opkomende domein dat influencermarketing en kunstmatige intelligentie combineert.

“Na veertien jaar aan het roer als oprichter 3sixtyfive en daarna bij Endeavour ben ik toe aan wat anders”, zegt hij tegen deze uitgave. “Ik voel aan alles dat er een nieuwe golf aankomt die de markt gaat veranderen.”

Meulemans stapt volgende maand uit als partner bij Endeavour. Sinds de fusie hiermee met zijn eigen bedrijf vervagen de grenzen van zijn rol. De ondernemer acht het moment rijp om uit te stappen.

“Via influencermarketing ben ik in het marketingvak gerold. Daar zie je al een tijd virtuele influencers, maar die zijn lastig en duur te maken. Tot de komst van generatieve AI voor het visuele stuk en GPT’s-op-maat om daar inhoud aan te koppelen.”

Over zijn pad vooruit: “Het is interessant dat AI merken de mogelijkheid geeft om op schaal persoonlijk te communiceren met hun publiek. Daar ga ik verder in.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond