Deel dit artikel
-

Jort Wassenaar directeur Monsterboard Benelux

Jort Wassenaar is gestart als directeur van Monsterboard Benelux, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Hij volgt Ulrich Biebaut op. Wassenaar wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Bij Monsterboard gaat Wassenaar zich voornamelijk richten op de verdere uitrol van de digitale strategie. Wassenaars internationale (sales-)ervaring bij Randstad, eigenaar van Monsterboard, komt hierbij goed van pas.

Hij was ook actief in de rol van Director Sales en Marketing bij The Netherlands Board of Tourism & Conventions in New York.

Wassenaar zet naar eigen zeggen in op nieuwe sociale en mobiele oplossingen om het recruitmentproces voor zowel werkgevers als werkzoekenden te optimaliseren. De lancering van SearchMonster in augustus zal hier mede aan bijdragen. SearchMonster is een cv-database die gebruik maakt van precisietechnologie, waardoor recruiters op detailniveau de beste kandidaten kunnen vinden.

Verder lanceert het recruitmentplatform in mei Monster Studios, een app waarmee recruitment en HR teams gemakkelijk en snel videovacatures kunnen opnemen, bewerken en publiceren via hun smartphone.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond