Deel dit artikel
-

JUKE en Talpa Social lanceren influencer radiolabel

SHOUT OUT heeft het nieuwe influencer audiolabel gemaakt voor Generatie Z. Het initiatief is een samenwerking van audioplatform JUKE, Talpa Social en XM. Vanaf vandaag zijn de eerste SHOUT OUT live shows & podcasts te beluisteren via JUKE.nl en in de app van JUKE.

Bij SHOUT OUT vindt de luisteraar een digital-only zender met 24/7 muziek, (live) radioshows en eigen podcasts. Uiteraard zowel lineair als on-demand te beluisteren.

De talenten zijn YouTubers en makers van influencer agency S1 die bijzondere ideeën hebben, iets ‘tofs’ kunnen en de juiste vragen stellen.

Audioplatform JUKE laat met SHOUT OUT influencers hun eigen live radio, podcasts en muziek samenstellen. De gebruiker heeft kosteloos toegang tot alles wat SHOUT OUT te bieden heeft.

Het populaire duo ’Labratten’ (Daan Crefcoeur en Pieter Busman) bijt het spits af met hun eigen, wekelijkse terugkerende, avondshow. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens (StukTV) en Gierige Gasten verzorgen de lekkerste weekendmix, terwijl Marlieke Koks zich ‘blootgeeft’ in een exclusieve podcast.

Ook Levy Jansen en Shaquille Polak (a.k.a. SJAAK) maken op korte termijn hun opwachting in de radiostudio met een liveshow. Andere namen en shows worden in een later stadium bekendgemaakt. Alle talenten hebben een intensief coaching traject gevolgd bij XM, de radio opleiding van Talpa Network.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond