Deel dit artikel
-

Jumbo en Gorillas maken ook afspraken over gezamenlijke marketing

De overeenkomst die Jumbo en flitsbezorger Gorillas vandaag hebben aangekondigd bevat ook afspraken over het bundelen van marketingactiviteiten op het gebied van razendsnelle boodschappenbezorging. Jumbo en Gorillas zien kansen voor het uitbouwen van hun proposities voor de klant, het versterken van de digitale klantrelatie en mogelijk ook gezamenlijke locatieontwikkeling.

Nieuwe toetreders zoals Gorillas brengen veel innovatiekracht mee en dat houdt ons scherp, zegt CEO Frits van Eerd. ‘We merken dat onlineklanten in de grote steden op bepaalde momenten behoefte hebben aan het razendsnel thuisbezorgd krijgen van hun boodschappen. De wensen van de klant staan bij Jumbo altijd centraal en daarom bewegen we graag mee met veranderingen in de markt.’

De partijen maken geen financiële details bekend over de samenwerking.

In andere markten heeft Gorillas de afgelopen tijd ook samenwerkingsovereenkomsten gesloten met nationale retailers, zoals Tesco in Groot-Brittannië en Casino Group in Frankrijk. De samenwerking in Nederland met Jumbo gaat nog dit kwartaal van start en wordt snel opgeschaald.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond