Deel dit artikel
-

Juridische dienstverleners lanceren voucherplatform

Op het nieuwe platform Checkkie.nl kunnen (reis)vouchers in beheer worden gegeven voor het bewaken van vervaltermijnen en wordt informatie en advies gegeven.

In Nederland zijn er honderdduizenden vouchers in omloop. Checkkie.nl schat de waarde daarvan tussen de vijf en zeven miljard euro, waarvan het overgrote deel afkomstig is van de reisbranche.

Juridische dienstverleners Aviclaim en DAS bundelen de krachten met wat zij noemen ‘overzichtelijke informatie, antwoorden op veel vragen, juridische hulp bij problemen en ondersteuning bij het beheer, behoud en verzilveren van vouchers’.

Er zijn inmiddels meer dan honderd vragen en antwoorden op het platform beschikbaar over vouchers bij sportclubs, evenementen, vlieg- of pakketreizen. Ook is het mogelijk om op het platform vouchers in beheer te stellen met herinneringen aan de vervaltermijn. Door een gratis vouchercheck aan te vragen, wordt er gecontroleerd of een voucher voldoet aan de eisen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Het platform heeft aandacht voor de lastige economische situatie bij organisaties en biedt ondersteuning met een aantal services zoals een schenking aan een ANBI-instelling.

Foto Pexels

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond