Deel dit artikel
-

Just Eat Takeaway.com sluit meerjarig voetbalcontract met UEFA

Just Eat Takeaway.com wordt voor meerdere jaren sponsor van twaalf competities die de UEFA voor mannen en vrouwen organiseert.

Het gaat om de Champions League, Europa League, Supercup, EK Voetbal, jeugd- en futsalcompetities. Dit maakte Just Eat Takeaway.com zojuist bekend. Het was al sponsor van het EK Voetbal dat in 2020 had moeten plaatsvinden. Ondanks het uitblijven van praktische ervaringen daarmee breidt de maaltijdbezorger die marketingdeal aanzienlijk uit.

De Europees werkende maaltijdbezorger wordt een zogeheten ‘Official Partner of UEFA‘. Dat geeft het bedrijf van Jitse Groen meerdere vehikels om de Europese zichtbaarheid van zijn bedrijf te vergroten. Naast uitzendrechten voor sponsoren krijgt het bedrijf ook reclameruimte in stadions, duizenden tickets om naar eigen idee te verstrekken en zaken als ‘player escort experiences’ voor kinderen.

Het doel van het sponsorcontract is om het merk Just Eat Takeaway.com en diens sublabels, zoals Thuisbezorgd.nl, te internationaal te laden. Wie erover nadenkt om eten te bestellen, moet automatisch als eerste aan het bedrijf van Groen denken. Zo legde de ondernemer eerder zijn reclamestrategie uit.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond