Deel dit artikel
-

Kaartje2go grote winnaar van de Shopping Awards

Kaartje2go is de grote winnaar van de Shopping Awards. De kaartenwebshop won een Shopping Award in de categorie ‘Cadeaus’ en werd bovendien uitgeroepen tot overall winnaar: DHL Beste Webwinkel 2022.

De Shopping Awards, powered by Thuiswinkel.org, werden op 7 juni uitgereikt tijdens een award-gala in Grand Hotel Huis ter Duin. De winnaars worden bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van experts uit het vak.

Naast de Shopping Awards zijn ook de winnaars van de Vakprijzen bekend. Hierbij gaat het om vier actuele e-commercethema’s: duurzaamheid, b2b, marketplaces en de beste starter. De winnaars van deze prijzen zijn bepaald door een deskundige vakjury op basis van onder andere de ingediende motivatie en presentatie. De winnaars:

Bol.com Marketplace Seller Award
AGU

DS Smith Duurzaamheid Award
Yumeko

Pay.nl B2B Award
Sligro

PayPal Beste Starter Award
Wentsy

ChannelEngine Ecommerce50

Traditioneel wordt tijdens de Shopping Awards ook de ChannelEngine Ecommerce50 bekendgemaakt: de lijst met snelst groeiende e-commerce bedrijven. Deze lijst wordt dit jaar aangevoerd door Naduvi, gevolgd door FOR YOU GIFTS (voorheen bekend als Fruitzaam Gifts). 123watches maakt de top-3 compleet.

Het complete overzicht is hier te vinden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond