Deel dit artikel
-

Kaartlezer iZettle met ‘e-commercesuite’

iZettle slaat een nieuwe weg in met introductie van een lichtgewicht e-commercepakket. Het bedrijf stelt fysiek opererende MKB’ers in staat hun business te digitaliseren.

Het nieuwe product Go Plus laat ondernemers een webwinkeltje openen en e-commercecomponenten toevoegen aan hun social uitingen. Zo centraliseren ze inzichten in hun omzet, voorraad en resultaten. De ondernemer krijgt een drag & drop winkelbouwer, meerdere designsjablonen en wat beperkte marketingmiddelen.

Ondernemers die het e-commerceproduct aanschaffen betalen daar maandelijks rond de dertig euro voor en 2,5 procent per transactie. Sinds vorige week kunnen MKB’ers uit Engeland en Zweden op het aanbod ingaan, binnen enkele weken ook die uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Finland. In totaal bedient het bedrijf rond de honderdduizend ondernemers.

Het e-commerceplatform kan worden gebruikt om buiten openingstijden producten te verkopen. De fulfillment moeten de ondernemers zelf regelen. Maar een koffieshop of bloemenwinkel kan bijvoorbeeld ook alvast orders aannemen, én laten afrekenen, voordat een kleine überhaupt in de winkel is.

CEO Jacob de Geer (foto) wil zijn iZettle uit Zweden deze zomer naar de beurs brengen. Het bedrijf ontving zijn laatste investering tegen een waardering van ongeveer 750 miljoen euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond