Deel dit artikel
-

Ook kabelaar DELTA met mobiele telefonie

De Zeeuwse kabelaar en energieleverancier Delta gaat mobiele telefonie aanbieden. Er kan tegen Nederlands tarief gebeld worden in België en abonnees van DELTA Mobiel kunnen elkaar onderling gratis bellen. Daarnaast is er ook een vast nummer van ZeelandNet te kiezen waar gratis naar gebeld kan worden.

DELTA kiest voor een gefaseerde introductie en start daarom met 1.000 simkaarten. Daarbij biedt DELTA de keuze uit twee verschillende belbundels, waarbinnen bellen en sms’en in Nederland valt.

Het ‘basis’ abonnement (€ 8,95 per maand) bestaat uit 150 belminuten of sms-berichten. Het abonnement ‘compleet’ (€15,95 per maand) biedt naast 300 belminuten of sms-berichten ook de mogelijkheid om gratis te bellen naar andere abonnees van DELTA Mobiel en naar één vast nummer van ZeelandNet. Deze functie bestaat al langere tijd binnen de vaste telefoniedienst van ZeelandNet. Beide abonnementen zijn uit te breiden met een internetbundel van 1 GB (€ 9,95 per maand).

DELTA rekent af per seconde. Dit is volgens het bedrijf een unicum in de ‘sim only’-markt, waarin vrijwel alle gesprekken naar een hele minuut worden afgerond. Daarnaast kan er tegen Nederlands tarief gebeld worden in België. DELTA maakt gebruik van het netwerk van KPN.

De introductie wordt op een ludieke manier ondersteund door de actie ‘Zoek de simkaart’. Op dinsdag 29 mei wordt op vijf Zeeuwse eilanden een ‘simkaart’ verstopt. Via Facebook en Twitter wordt door middel van tips de locatie bekendgemaakt. De vijf winnaars worden beloond met een jaar lang gratis mobiel bellen.

Nagenoeg alle grotere kabelaars bieden nu ook mobiele telefonie aan, zij het als MVNO.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond