Deel dit artikel
-

Kanshebbers Emerce Travel Startup 2018 zijn bekend

De startups die tijdens Emerce Travel mogen pitchen zijn bekend. Suntrvl, Hi Hi Guide en Book Different zullen hun idee voorleggen aan de deskundige jury in de hoop zich Emerce Travel Startup 2018 te mogen noemen.

Die jury bestaat uit Jolanda Degen (ex-Otravo), Johan van Mil (Peak Capital) en Bas Lemmens (Meetings.com).

Het is de tweede keer dat Emerce Travel op zoek gaat naar de beste reisstartup van Nederland. Vorig jaar won botendeelplatform Barqo de titel.

Tijdens Emerce Travel, dat op 7 juni a.s. in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam wordt gehouden, worden trends en ontwikkelingen die de Nederlandse reisbranche bezighouden no-nonsense toegelicht. Zo zal CEO David Armstrong van dealsite HolidayPirates (in Nederland: VakantiePiraten.nl) uit de doeken doen hoe zijn bedrijf kan groeien in traffic zonder enorme investeringen te doen in Google.

De tweede keynote is van Maksim Izmaylov van Winding Tree, die het abstracte begrip blockchain concreet maakt voor travel – wat kun je ermee en hoever is de technologie op dit moment?

Vanja Mlaco van Transavia deelt zijn ervaringen met hoe Transavia het gesprek aangaat met klanten op mobile en via voice. Andrej Makovicky van Kiwi.com neemt de bezoekers stap voor stap mee in hoe je machine-learning kunt toepassen op search. En de uitblinkers in social media ontvangen aan het einde van de dag de Social Travel Award.

Dit is slechts een kleine greep uit het programma. Meer informatie over de sprekers/tickets vind je hier. Mis het niet!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond