Deel dit artikel
-

Kapitaalinjectie voor subscriptionplatform Firmhouse

Technologiebedrijf Firmhouse uit Rotterdam haalt 600.000 euro groeigeld op om zijn platform verder te ontwikkelen en dat bekender te maken in Europa.

Firmhouse ontwikkelde een systeem waarmee bedrijven betrekkelijk eenvoudig in subscription commerce kunnen stappen. Dat is e-commerce waarbij de winkel geen spullen verkoopt, maar abonnementen op het recht om die spullen voor een x-periode te gebruiken.

De investering is afkomstig van Investeringsfonds Techfund One, een initiatief van De Breed & Partners en Investormatch.

“We investeren fors in ons platform en willen het gebruikers daarmee nóg makkelijker maken. Die kunnen straks volledig zelfstandig met het platform aan de slag. Verder schroeven we de commerciële activiteiten op. Daarmee willen we een nieuwe groep klanten bereiken”, aldus mede-oprichter Bob Jansen.

Het technisch platform uit de havenstad regelt de achterkant van de abonnementenhandel, waaronder logistiek, betalingen en feedback van klanten. Bekende klanten van het bedrijf zijn onder meer Philips, Nestlé en Stiho.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond