Deel dit artikel
-

Kees Scholtes commissaris bij broker Binck.nl

De kersverse interim-bestuurder van Newconomy, Kees Scholtes, is president-commissaris geworden bij Internetbroker Binck.nl . De andere benoemde commissarissen zijn Fons van Westerloo (SBS) en Hans Brouwer, die tevens lid is van Newconomy's raad van Commissarissen.

Scholtes werd vorige week benoemd als opvolger van Maurice de Hond, die geschorst werd als bestuursvoorzitter van Newconomy. De Hond werd geschorst door de vierkoppige Raad van Commissarissen, waarvan Hans Brouwer lid is.

De benoeming heeft niets te maken met een eventueel verband tussen Binck en Newconomy, zegt Binck-directeur Kalo Bagijn. De broker zocht naar commissarissenn op de gebieden, banken, beurzen en media, en daar kwamen deze namen uitrollen.

Kees Scholtes (1945) was voorheen onder meer werkzaam als lid van de raad van bestuur van de NMB Postbank Groep, waar hij verantwoordelijk was voor treasury en het effectenbedrijf. Vervolgens was hij lid van het executive committee van ING Asset Management.

Grootaandeelhouder van Binck Brokers N.V. is het beursgenoteerde AOT N.V., een handelsbedrijf in financiële producten in Europa. De overige aandelen van Binck zijn in handen van de medewerkers.

Deel dit bericht

3 Reacties

Petra Schutte

Wat een geweldige combinatie! Scholtes is natuurlijk al jaren een powerhouse en als men bij Binck een combinatie wilde tussen banken, beurzen en media, dan hadden ze geen beter team kunnen samenstellen. Het feit dat deze drie topmensen hun namen willen verbinden met een partij als Binck, geeft wel aan wat een professionele partij dit is.Ik ben erg onder de indruk.

Bert

Dan zal meneer Kalo Bagijn ook wel snel van zijn stoel gezet worden. Die Hans Brouwer schorst liever bestuurders dan dat hij problemen oplost. 

Koof

volgens mij is het Cees Scholtes met een C (niet Kees dus)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond