Deel dit artikel
-

Klanten Dodax.nl wachten tevergeefs op bestellingen

Verschillende klanten van Dodax.nl melden dat de webwinkel niet meer levert. ‘Ik heb nog diverse bestellingen lopen en ben bang deze niet meer te ontvangen. Lijkt dus verstandig om er voorlopig niets te bestellen,’ schrijft een van hen bij Trustpilot.

Een ander: ‘Artikelen staan voorradig op de website, maar als je bestelt dan moet het toch eerst van een leverancier komen…Klantenservice niet bereikbaar…krijg je bericht dat het artikel verzonden is zit er geen track & trace bij…Artikel niet ontvangen. Geen reactie van klantenservice.’

Het Zwitserse Dodax heeft vijf jaar geleden al eens uitstel van betaling gekregen, maar zette zijn activiteiten toch weer voort.

Dodax.nl specialiseert zich in de verkoop van cd’s, dvd’s en boeken. De verkoop in Nederland loopt via een Nederlandse site en bol.com. De webwinkel is geen lid van Thuiswinkel.org.

Foto: Brett Jordan (cc)

Deel dit bericht

21 Reacties

R.H.

In der Schweiz ist es das gleiche Problem. Mails werden nicht beantwortet. Und wenn mal eine Antwort kommt, dann ist es eine Lüge.

Noud Luyben - Particulier

Heb nog voor €73.14 bestellingen (cd’s) uitstaan bij Dodax. Voorheen altijd tevreden klant geweest ondanks de lange levertijden. Heb klantenservice afgelopen week 4x aangeschreven maar geen reactie hierop ontvangen. Advies: je kunt op dit moment nog steeds bestellingen plaatsen > doe dit niet > er wordt namelijk niets opgestuurd!

Olivier

Op 27 juni bestelling geplaatst en betaald. Niks ontvangen en klantenservice reageert niet. Dodax = afzetter!

Cees

Afgelopen jaren regelmatig bestellingen gedaan, alles geleverd met wisselende levertijden.
Acceptabel o.b.v. redelijke prijzen.
Van recente 3 orders (ongeveer 15 items) 2 items ontvangen en van 5 de verzendbevestiging gekregen.
Daarna alles stil….
Denk nog voor rond €75 te moeten ontvangen.
Ben benieuwd

RIchard

Een order van EUR 92 uit begin juni is niet geleverd. Geen respons op emails aan de klantenservice.

Wim koelewijn

Ik heb ook jarenlang tot grote tevredenheid brsteld..kwam iet nirt aan,wat een paar keer gebeurde, werd dat goed afgehandeld..de laatste maanden 2 x besteld en werd niet afgehandeld..in tegenstelling tot anderen…ik kreeg snel antwoord en tot2x toe binnen 2 dagen geld geretourneerd. Daarna nog 1x een proefbestelling gedaan en wederom hetzelfde, niet afgehandeld en weer binnen 2 dagen geld retour…maar,een grote maar NU…ik ga er niets meer bestellen want heen en weer gedoe zie ik niet meer zitten…bestel nu bij een duitse levrancier..iets duurder..en regelmatig,niet altijd, gratis verzending .

ger

wachten en wachten op bestelling,ontvang helemaal niets en contact heeft geen zin,geen reactie

bedrijf faliet???,waarom dan nog steeds online en slachtoffers maken?

J. Jansen

Waarom kun je nog wel steeds bestellen, terwijl er niet geleverd wordt. Waarom mag hun site nog in de lucht blijven?
Waarom kun je via Google nog op de site komen?
Google: Haal alsjeblieft die site weg

Onno de Wit

Ik heb op 19 juni voor 55 euro aan CD’s besteld. CD’s waren toen “op voorraad”. Inmiddels zijn twee CD’s al weer drie weken geleden “verzonden” (maar nog niet ontvangen), en twee CD’s zijn nog “in verwerking”. Op vragen over de bestelling wordt niet gereageerd.

robbie

Vandaag bericht ontvangen dat ik geld van 2 CD’s, welke in bestelling stonden terug gestort krijg!
Andere CD, verzonden op 20 Juni, zou ik spoedig mogen ontvangen….
Maar er wordt dus WEL op mail gereageerd!!

R.

Roy

Vandaag ook bericht ontvangen op mijn eerdere contactformulier inzendingen. Bij mij ook één CD (pending) geannuleerd door ze. Hoop daar geld van terug te ontvangen.

Twee CD’s zijn (al vier weken) onderweg. Gevraagd of ze daar nieuwe van kunnen sturen, of ook geld kunnen terugstorten. Vier weken is echt te lang. Heb ik het verleden vaak bij ze besteld, maar duurde altijd maar enkele dagen zodra het eenmaal verzonden was.

Hoop dat de berichten die ik vandaag heb gekregen (teken van leven) geen valse hoop zijn. Nog even wachten.

Willemijn

Heb een annulering staan en een verzending.
Annulering is van de 15e july.. Ben benieuwd.

Ethan

Ik heb 18 juni een cd besteld voor nog geen 18 euro. 28 juni pas verzonden en tot op de dag van vandaag nog niks binnen. Heb al mails gestuurd, geen ene reactie. Stel lafbekken die geld stelen en Google haalt niet eens deze criminele site weg…. Ik stap naar de politie hopen dat ze hier wat tegen kunnen doen.

E P van der Wal

Slechts één advies;BESTEL HIER NIETS!
Bestelling betaald maar wordt NIET geleverd, check van eigen account blijkt bestelling( plotseling)
GEANNULEERD.Maar een retourbetaling vind niet plaats.
Klanten”service” niet bereikbaar, op mail wordt NIET gereageerd.
Nogmaals;BESTEL HIER NIETS!

Wilhelm Mulkens

Bij Dodax voor 60 euro cd gekocht zouden op21 juni verzonden zijn . Niet ontvangen.
Daarbij heeft Dodax op 21 juli voor circa 160 euro aan cd geannuleerd. Dit geld zou snel terugbetaald worden. Is niet gebeurd.
Diverse mails gestuurd wordt niet meer op gereageerd. Ga niet meer bestellen bij Dodax want je bent je geld kwijt en ze leveren niet.
Website om te bestellen is nog operationeel. Dit is oplichting.

Ron Dixon

Ik heb jaren lang mijn cd’s/dvd/Blu-Ray’s gekocht bij Dodax. Voornamelijk voor de laagste prijzen en het aanbod. De leverings tijden heb ik altijd voor lief genomen.
Momenteel heb ik ook nog drie orders uit staan, die door Dodax zijn geannuleerd. Ik heb hier wel voor betaald met PayPal dus ben benieuwd of dit word terug gestort. Ook hoop ik toch op een door start van Dodax.

Gert Vos

Als je nu op de bestelknop drukt krijg je een melding dat de site in onderhoud is, Je kunt dus niet meer bestellen. Hopelijk komen ze wel terug, met de service van het laatste jaar, want dat was prima. Al zijn de prijzen wel aardig gestegen en bijna op het niveau van Amazon.

Jaap Wapenaar

Dodax levert niet meer. Via PayPal gelukkig wel mijn geld teruggekregen. Bij hen heb ik dat kunnen reclameren. Goed geregeld.. Slecht van Dodax om het zover te laten komen!

Hans

De lange lever termijnen heeft te maken dat Dodax al een tijdje problemen heeft. Leveranciers blokkeren hun goederen. Tot ze iets van hun centen zien. Hier staan nog honderden artikels geblokkeerd sinds begin mei. Sommige klanten gaan hun centen kwijt zijn. Voornamelijk degene die rechtstreeks op hun website gekocht hebben.
In 2018 hebben ze zo ook hun leveranciers goed gepakt oplichting ja

J Dijkstra

Cd besteld € 17,22
Nooit geleverd. Levering zou 17 juni zijn
1 reactie gehad, maar kun je niks mee
Andere vragen over terugbetaling of nieuwe leveringstijd geen reactie.

Tiki Eldridge

Ik ben een paar jaar naar tevredenheid klant geweest bij Dodax. Helaas heeft Dodax op 15 juli 2022 mijn nog openstaande, en vooraf betaalde bestellingen zonder opgaaf van reden geannuleerd. Tot op heden geen cent retour ontvangen. Klanten’service’ van Dodax reageert niet op mijn mails.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond