Deel dit artikel
-

KLM helpt passagiers in Amsterdam via GPS-bagagelabel

Vanaf september helpt KLM passagiers die Amsterdam bezoeken met op hun locatie gebaseerde tips via de KLM Care Tag. Dit bagagelabel is voorzien van een offline GPS-module en speaker. Wie door de stad loopt of fietst, krijgt op bepaalde plekken nuttige informatie.

Het gaat dan om waarschuwingen over drukke kruisingen, hoe je je fiets op slot moet zetten en waar je op moet passen voor zakkenrollers. Maar ook waar je lokaal eten gratis kunt proeven, de mooiste street art te vinden is en waar je een fiets of boot kunt huren. Het cabinepersoneel van KLM heeft de tips ingesproken.

De Care Tag kan vanaf september gratis online worden besteld door passagiers die naar Amsterdam vliegen, zolang de voorraad strekt. De eerste serie Care Tags is Engelstalig, maar Chinese, Portugese, Duitse en Russische versies zullen volgen, aldus KLM.

Deel dit bericht

1 Reactie

piet

Heel leuk KLM, maar je kunt beter investeren in fatsoenlijke kutstomer service.

Nu doen de jongens en meiden daar wel hun best maar jullie beleid is om te janken. Vorige week ticket van 700 piek gekocht. En dan denk je dat is vast naar Hong Kong. Nee hoor gewoon een bestemming in Europa. Toen wilde ik het ticket wijzigen, wat volgens de voorwaarde mocht, maar toch weer niet. Uiteindelijk kon ik het ticket wel cancellen en ben ik lekker met easy jet voor de helft gevlogen.

Dus ipv die leuke gadgets. Zorg er maar voor dat jullie concurrerend blijven anders kun je die tent over 4 jaar opdoeken. Ik vlieg enkel nog met norwegian en easy binnen europa.

maar desondanks heel veel succes met die care tag.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond