Deel dit artikel
-

KLM laat Hyvers gratis vliegen

Reislustigen worden door KLM opgeroepen om via Hyves, Twitter of Facebook binnen 99 uur, 99 vrienden te verzamelen. De hoofdprijs in deze wedstrijd is een retourticket naar Berlijn, inclusief een hotelovernachting voor 100 mensen.

De wedstrijd is donderdagochtend negen uur van start gegaan. Deelnemers hebben tot 13 maart 12 uur de tijd om een eigen team samen te stellen met 99 andere vrienden. Uit alle teams wordt een winnende groep gekozen, die vervolgens op 25 maart het vliegtuig naar Berlijn in mag stappen.

Een uur na de start prijken er al meerdere teams op de actiesite, waarvan het grootste team op dat moment 15 groepsleden heeft.

Berlijn-gangers kunnen zelf een team aanmaken en vervolgens vrienden uitnodigen. Mensen die worden uitgenodigd mogen zich maar bij een team aansluiten. Heeft een ander team de voorkeur, dan kan een genodigde overlopen naar de andere partij. De inschrijving bij het vorige team komt automatisch te vervallen.

Er zijn open teams, waar iedereen zich, na registratie op de actiesite van KLM, bij mag aansluiten en gesloten teams, die alleen toegankelijk zijn na uitnodiging.

De actie, waarvoor Mirabeau verantwoordelijk is, is opgezet om aandacht te genereren voor het nieuwe verlaagde tarief van KLM, 99 euro voor een citytrip naar diverse Europese steden. “Alle extra volgers die deze actie ons oplevert op social media is meegenomen, maar het hoofddoel is ruchtbaarheid geven aan het 99 euro-tarief”, aldus een woordvoerder van KLM. Opgemerkt moet worden dat bij dit tarief van 99 euro nog wel 10 euro administratiekosten wordt opgeteld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond