Deel dit artikel
-

Klussenmarktplaats Solvari neemt Casius en Twizzi over

Solvari, de marktplaats waar consument en vakman elkaar kunnen vinden, heeft de bedrijven Casius en Twizzi overgenomen. Het is de vierde overname in de afgelopen 14 maanden.

Solvari noemt zich de grootste marktplaats voor klussen van de Benelux. De focus ligt op woningverduurzaming.

Solvari brengt ruim 3000 consumenten per dag in contact met een vakman in Nederland en België. Jaarlijks helpt het platform circa 500.000 consumenten met het realiseren van hun (ver)bouwproject. Het aantal actieve vakmensen en vakbedrijven stijgt door naar ongeveer 5000.

Casius en Twizzi bemiddelden sinds 2000 voor meer dan 2 miljard euro aan (ver)bouwprojecten bij particulieren. Casius telt 25 medewerkers verdeeld over kantoren in Amsterdam en Lokeren (België). Ingmar Algera blijft in de nieuwe constructie aan als directeur van het bedrijf.

Volgens oprichter Toon Vanagt is de gefragmenteerde markt van digitale klusplatformen in de (ver)bouwsector rijp voor een consolidering. ‘Als ondernemer heb je dan de keuze om zelf op overnamepad te gaan of aan te sluiten bij een sterke groep. Wij waren het laatste jaar erg onder de indruk van de strategische overnames die Solvari deed.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond