Deel dit artikel
-

Klusser mag nu virtueel in de Praxis-winkel kijken

Bij Doe Het Zelf-keten Praxis kunnen klanten voortaan online checken of de artikelen die zij voor hun klus nodig hebben in de winkel aanwezig zijn. In acht Amsterdamse Praxis-winkels kunnen klanten bovendien hun artikelen laten klaarleggen en gebruikmaken van de nieuwe service Klik & Haal Af.

Klik & Haal Af wordt de eerste stap naar een volledig online aanbod van Doe het Zelf-artikelen. De Klik & Haal Af-service van Praxis omvat zo’n achtduizend producten. Klanten kunnen de artikelen een paar uur later ophalen. Belangrijk volgens het bedrijf is de behaalde tijdswinst. Voor veel klussers geldt dat zij veel tijd nodig hebben om de benodigde artikelen bijeen te zoeken in de winkel.

De pilot in Amsterdam wordt snel opgevolgd door de landelijke uitrol. In de loop van dit voorjaar zal Praxis deze dienst gaan aanbieden bij alle 139 Praxis-winkels.

De lancering van de nieuwe dienst valt samen met de introductie van de nieuwe website Praxis.nl. Die biedt hulp bij veelvoorkomende klussen, uitgebreide productbeschrijvingen, de mogelijkheid om producten te vergelijken, checklists en services die online te bestellen zijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond