Deel dit artikel
-

Zo kom je bij Emerce eDay 2019

Morgen barst het grote jaarlijkse Emerce-evenement weer los, eDay. Voor de zesde maal alweer in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. We leggen uit hoe je daar het beste kunt komen.

De Kromhouthal is onderdeel van bedrijventerrein De Overkant en is makkelijk bereikbaar per veerpont vanaf Amsterdam CS. Anders dan vorig jaar is er geen eDay Ferry. Neem de meest oostelijke pont richting IJplein om zo dicht mogelijk bij De Kromhouthal te komen. De pont vaart vier keer per uur en acht keer per uur in de spits. Volg na aankomst het fietspad, rechts afbuigen en na supermarkt Dirk van den Broek rechtsaf slaan.

De Noord Zuidlijn stopt helaas niet bij de Kromhouthal. Wel kun je met metro 52 naar het nieuwe Station Noorderpark. Vanaf station Noorderpark vertrek je in Oostelijke richting en volg je de Johan van Hasseltweg. Neem bij de rotonde de tweede afslag rechts om rechtdoor te gaan naar het Gedempt Hamerkanaal. Aan het einde van deze weg bevindt zich De Kromhouthal. Het is ongeveer tien minuten lopen.

De Kromhouthal heeft 74 privéparkeerplaatsen voor de deur, maar die zijn helaas niet of beperkt beschikbaar, wel zijn er parkeerplaatsen in de buurt die Emerce heeft gereserveerd. Tik voor navigatie Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam in en volg ter plekke de instructies van Emerce medewerkers. De beschikbaarheid van deze plekken kunnen we je echter niet garanderen, dus gebruik bij voorkeur het openbaar vervoer.

Foto boven Peter Boer

Deuren gaan open om 08.30 uur, programma begint om 10.00 uur.
Gebruik de Emerce app (Android, iOS) om je programma samen te stellen.
De hele Kromhouthal wordt voor eDay gebruikt, ook de zijvertrekken. Volg de borden in de grote hal voor de juiste zalen. In de app vind je een plattegrond.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond