Deel dit artikel
-

Komt Google Pixel 7 naar Nederland?

Google onthult later vandaag, vanaf 16.00 uur, zijn nieuwste Pixel smartphones. Het gaat om de vlaggenschepen Pixel 7 en Pixel 7 Pro, waarvan al heel wat details en zelfs gelekte beelden bekend zijn. Zo krijgen de toestellen de nieuwste generatie Tensor-chip.

Het lijkt er niet op dat de Pixel 7 (Pro) heel veel krachtiger wordt dan de Pixel 6 en Pixel 6 Pro van vorig jaar. Het zou gaan om een verschil van hooguit 10 procent.

De Pixel 7-smartphones draaien op Android 13, de nieuwste versie van het besturingssysteem.

De grote vraag is of de Pixel smartphones dit keer ook in Nederland uitkomen. Een T-Mobile-winkel in Rotterdam suggereerde onlangs dat er vanaf 6 oktober een nieuw Google-product naar Nederland komt.

Google lanceert tijdens het Made by Google 2022-event ook zijn eerste Google Pixel Watch. Het slimme horloge krijgt een herkenbaar ontwerp, met een cirkelvormig oled-scherm en fysieke ‘kroonwiel’ aan de zijkant.

Of er nog meer hardware wordt getoond. Google heeft via persberichten al een nieuwe Google Nest Wifi Pro router aangekondigd, evenals een goedkopere Chromecast met Google TV.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond