Deel dit artikel
-

Koninklijke Horeca Nederland vindt IENS niet echt onafhankelijk meer

Koninklijke Horeca Nederland trekt de onafhankelijkheid van recensiesite IENS in twijfel. Het is vooral een reserveringssite voor restaurants geworden, zegt een woordvoerder vanochten in De Telegraaf.

Pas als je dieper in de site duikt, krijg je informatie over de kwaliteit van restaurants. Dat is volgens de woordvoerder niet goed voor ondernemers; niet goed voor consumenten en ook niet voor IENS als ze een onafhankelijke reviewsite willen blijven in Nederland,’ zo luidt de kritiek.

In Amsterdam stond restaurant Beulings jarenlang bij de tien beste restaurants van de stad, maar nu niet meer. Bovendien vindt het restaurant de reserveringskosten te hoog.

Algemeen directeur Niels Keizer van IENS kan zich niet vinden in de kritiek. De oude site had nog een premium-listing, waarbij een restaurant kon betalen voor een hoge positie. Nu kan de consument beter selecteren: boekbaar, waardering, keuken et cetera.

Deel dit bericht

1 Reactie

Z.Eur

Voor de overname door TripAdvisor was het al een zooitje bij Iens, waar moderators onwelgevallige recenties zomaar verwijderden.
Laat Iens maar lekker zo door gaan, dan zijn we binnen no time van die onbetrouwbare bende af.
Misschien dat de Koninklijke Horeca Nederland zelf eens een recentiesite zonder winstoogmerk moet opzetten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond