Deel dit artikel
-

Koopon is verzameldienst voor Nederlandse kortingssites

Koopon is het nieuwe initiatief waarmee de consument een overzicht krijgt van kortingssites als bijvoorbeeld Groupon en Groupdeal die actief zijn op de Nederlandse markt. Op de site worden dagelijks landelijke en lokale aanbiedingen verzameld. (meer…)

Deel dit bericht

16 Reacties

bram

Waarom dit artikel?

koopon ziet er goed uit, maar van dit soort dagaanbiedingen verzamelaars zijn er al tientallen zo niet honderden

Jannemiek - Emerce

@Bart
Bij mijn weten zijn de meeste soortgelijke sites verzamelsites voor papieren coupons. Andere aggregators als deze zijn vooral op de Amerikaanse markt gericht.
Daarnaast is het interessant om de verschillende startups die er in Nederland zijn te volgen. En zoals je zelf al zegt, Koopon ziet er goed uit.

Edwin

Handige website, maar mijn eerste indruk is dat het geen echte toevoeging is voor alle andere dagaanbieding verzamel websites..

Daarnaast vind ik het design wel heel erg look-a-like groupon.

Frans

Hier zijn er inderdaad al honderden van. Is toch gewoon een affiliate concept? Ik snap niet waarom Emerce daarmee kopt. Is er echt geen ander nieuws te melden?
Wel lekker voor deze affiliate trouwens zo’n mooie link van Emerce.

hans

nou… koopon zal nog wel eens een briefje van de advocaat van groupon mogen verwachten… of ze die naam maar heel snel kunnen veranderen…!

Eric

Wat een me-too. Ik zie werkelijk de nieuwswaarde hier niet van in.

Yannick

Google eens op dagaanbieding en je zult honderden concurrenten vinden die (sommigen al 2 jaar) hetzelfde doen…
Ik vind Koopon wel heel erg veel lijken op Groupon, ik denk dat de website binnenkort wel een reactie van Groupon zal ontvangen…

Jannemiek - Emerce

Ik had gisteren in alle drukte duidelijk hier wat beter in moeten duiken. I stand corrected!

Jasper

En wat vinden de adverteerders en exploitanten ervan dat andere partijen zonder goedkeuring deze aanbiedingen verspreidt.

Martijn

Niet echt nieuw dit. Zie bijv, http://www.webkoop.nl en http://www.dagacties.nl Ik kijk daar al jaren op.

Tom

http://www.jouwaanbieding.nl verzamelt deze zogenaamde dagelijkse aanbiedingen al sinds 2007…

richard

@Jasper: het zijn affiliate banners dus wat bedoel je met “goedkeuring”?

Justin

@martijn ben het met je eens slaat echt nergens op, ik kijk bijvoorbeeld op http://www.dealcollector.nl (al verzamelt dealcollector opeens alleen nog maar groupon) en http://www.alledealsvan.nl.

Seb van den Berg

Ik snap best dat zo een artikel niet uniek is, maar waarom zou Koopon niet in het zonnetje gezet mogen worden. Ze hebben een mooie site. Net als enkelen van de andere sites die hierboven worden genoemd.

Het is wel een beetje jammer dat sommigen menen dat dit artikel nergens op slaat en vervolgens wel hun eigen deal aggregator site noemen.
Nou snap ik dat laatste wel. Het is immers al moeilijk genoeg om een beetje aandacht te krijgen op het internet. Maar het is niet nodig om andere initiatieven aan te vallen.

Nou, zal ik dan ook maar even reclame maken? Wij zijn namelijk heel blij met de nieuwe release van onze site iDEALR.nl.

Wij hebben niet alleen alle dagaanbiedingen, zoals er inderdaad wel meer zijn. Bijzonder is dat wij je met 1 klik alleen die deals laten zien die betrekking hebben op een categorie die jou interesseert (b.v. Telefonie, Fashion of Vakantie). Dat scheelt een hoop tijd. Bovendien kun je ons gewoon een zoekopdracht geven en dan zoeken wij voor jou alle deals die daarop van toepassing zijn.

Verder tonen wij niet alleen de deals van slechts een paar aanbieders.
Wij verzamelen de aanbiedingen en kortingsacties van vele honderden webshops. iDEALR.nl onderscheidt zich daardoor tevens door volledigheid.

Ik wens iedereen goede zaken en nog veel meer voordeel! Succes allemaal.

Marcel Roeper

Wat ik erg leuk vind aan Koopon is dat ze menu’tje hebben met daarin de populairste deals van Groupon laten zien. Erg handig! Nu kan ik binnen een oogopslag zien welke deals echt interessant zijn om te kopen!
Bedankt Koopon!

Groetjes,
Marcel

Joshef

Er zijn inderdaad al heel veel van dit soort websites. Zo kijk ik zelf regelmatig op https://www.top-aanbiedingen.nl/. Denk dat het allemaal wel een beetje op elkaar lijkt en dat het vooral erom gaat waar jij je goed bij voelt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond